DITSMIE zomerfair bij Havezate Het Everloo

26 juli – 2 augustus – 9 augustus

Op 3 zondagen in de vakantieperiode, 26 juli-2 augustus-9 augustus, is de DITSMIE zomerfair op de prachtige landelijke locatie, Havezate Het Everloo in Rossum.

Gezellige kleine fair
Het wordt een gezellige kleine fair met super leuk standhouders.
Spontane actie in korte tijd neergezet. Het idee is spontaan ontstaan na een gesprek met Ton Meupelenbeld en Roy Int Veld van t Everloo en Mieke Rietman, Buro Rietman. Door de corona-maatregelen blijven veel mensen thuis of gaan vakantie vieren in Nederland. De campings en hotels in deze omgeving zijn volgeboekt. Helaas zijn heel veel evenementen geannuleerd waardoor er minder leuke uitgaansmogelijkheden voor thuisblijvers en vakantiegangers zijn.

Organisatie
Mieke Rietman, Buro Rietman, organiseert meerdere fairs maar is zelf ook als standhouder aanwezig op verschillende fairs en markten met DITSMIE lifestyle & curiosa artikelen. Maar dit jaar zijn er helaas bijna geen fairs/markten dus tijd om op korte termijn een mooie zomerfair te organiseren. Haar netwerk is uitgebreid en standhouders zijn blij met het initiatief en komen graag naar de zomerfair.

Vergunning en veiligheidsmaatregelen
Complimenten voor de Gemeente Dinkelland die het initiatief positief ondersteunen en heel snel een vergunning hebben verleend, uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen! Wel vragen wij de bezoekers goed te letten op de Covid19 maatregelen:

– blijf thuis bij klachten – ontsmet vaak je handen – houd de 1,5 meter afstand

Als we ons allemaal aan de regels houden, dan hebben we samen een fantastische DITSMIE zomerfair bij Het Everloo in Rossum! Zondag 26 juli – 2 augustus – 9 augustus.

WELKOM
Iedereen is van harte welkom op de DITSMIE zomerfair met een gezellig terras voor een hapje en een drankje. De entree is gratis, er is parkeergelegenheid en voor de fietsers….kies fietsroute/knooppunt 50 en je komt vanzelf bij Het Everloo!

Meer info
Kijk voor het laatste nieuws op Facebook @DITSMIE
Voor meer info kun je contact opnemen met Mieke Rietman
T: 0610205091 of via E: info@ditsmie.nl

 

Hallo daar!

Hallo daar!