DITSMIE
locatie: Erve Kraesgenberg, gemeente Losser

– Kunstmarkt 

– Lifestyle & curiosa markt 

 

 

Zo 19 juni    Lifestyle&Curiosa markt
Zo   4 sept KUNSTMARKT
Zo 16 okt     Lifestyle&Curiosa markt
zo 20 nov    Lifestyle&Curiosa markt

KUNSTMARKT bij Erve Kraesgenberg zondag 4 september in Losser
Op zondag 4 september organiseert DITSMIE voor de 1e keer een KUNSTMARKT op de prachtige landelijke locatie, Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, Losser (OV). 

Kunstenaars
Op deze KUNSTMARKT presenteren 25 Nederlandse en Duitse kunstenaars kunstwerken op het gebied van o.a. schilderkunst (olieverf, abstract, acryl), glaskunst, zijden en gevilte producten, sieraden van zilver en titanium en natuurlijke materialen, handvervaardigde leren tassen & accessoires, geschilderde sjaals en vazen, handgemaakte glasjuweeltjes, sculpturen in steen, brons, keramiek, gedrechseltes schreibgeräte

Kom gezellig langs om te genieten van al deze mooie kunst. 

Entertainment
Het duo Pierre et Gerdy brengt samen Franse chansons tijdens de Kunstmarkt. En vooral Joie de Vivre. Met hart en ziel spelen ze op markten, op straat en in het theater. Ervaren musici die muziek maken die je raakt. Intens en direct: dichtbij het publiek gevoelvol zingen en spelen.
Duo Pierre et Gerdy stond in de FINALE van het prestigieuze Concours de la Chanson op 13 maart 2022 in Theater Diligentia in Den Haag!

Roofvogels
Tijdens de kunst markt zijn de roofvogels te zien die op Erve Kraesgenberg worden verzorgd. Michael en Tracy vertellen enthousiast over hun ‘roofvogelvirus’.

Gratis toegang
Iedereen is van harte welkom op de DITSMIE markt met een gezellig terras van Erve Kraesgenberg voor een hapje en een drankje. De ingang is via de parkeerplaats van het zwembad bereikbaar. De entree en parkeergelegenheid is gratis. Via de fietsroute met knooppunt 13-69 kom je vanzelf bij Erve Kraesgenberg!

Meer info
Kijk voor het laatst nieuws op Facebook en Instagram @DITSMIE.

 

Lifestyle & Curiosa markt
Op 16 oktober en 20 november hebben we een breed aanbod van standhouders

Info voor standhouders
Voor meer info voor standhouders kun je contact opnemen met
Mieke Rietman, tel.nr 0610205091 of via email: info@ditsmie.nl