DITSMIE zomerfair 26 juli – 2 aug – 9 aug 2020

DITSMIE zomerfair bij Havezate Het Everloo
26 juli – 2 augustus – 9 augustus

Op 3 zondagen in de vakantieperiode, 26 juli-2 augustus-9 augustus, is de DITSMIE zomerfair op de prachtige landelijke locatie, Havezate Het Everloo in Rossum.

Het idee is spontaan ontstaan na een gesprek met Ton Meupelenbeld en Roy Int Veld van t Everloo en Mieke Rietman, Buro Rietman. Door de corona-maatregelen blijven veel mensen thuis of gaan vakantie vieren in Nederland. De campings en hotels in deze omgeving zijn volgeboekt. Helaas zijn heel veel evenementen geannuleerd waardoor er minder leuke uitgaansmogelijkheden voor thuisblijvers en vakantiegangers zijn.

Mieke Rietman, Buro Rietman, organiseert meerdere fairs maar is zelf ook als standhouder aanwezig op verschillende fairs en markten met DITSMIE lifestyle & curiosa artikelen. Maar dit jaar zijn er helaas bijna geen fairs/markten dus tijd om op korte termijn een mooie zomerfair te organiseren. Haar netwerk is uitgebreid en standhouders zijn blij met het initiatief en komen graag naar de zomerfair.

Complimenten voor de Gemeente Dinkelland die het initiatief positief ondersteunen en heel snel een vergunning hebben verleend, uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen!

Iedereen is van harte welkom op de DITSMIE zomerfair met een gezellig terras voor een hapje en een drankje. De entree is gratis, er is parkeergelegenheid en voor de fietsers….kies fietsroute/knooppunt 50 en je komt vanzelf bij Het Everloo!

Wel vragen wij de bezoekers goed te letten op de Covid19 maatregelen:
blijf thuis bij klachten – ontsmet vaak je handen – houd de 1,5 meter afstand

Als we ons allemaal aan de regels houden, dan hebben we samen een fantastische DITSMIE zomerfair bij Het Everloo in Rossum! Zondag 26 juli – 2 augustus – 9 augustus.

Kijk voor het laatste nieuws op FB @DITSMIE
Voor meer info kun je contact opnemen met Mieke Rietman
T: 0610205091 of via E: info@ditsmie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *